Canvas på LU

canvas.education.lu.se

Utbildningspaket

I projektet Canvas på LU vill vi erbjuda möjlighet till utbildning som passar alla. Vi har därför satt ihop ett utbildningspaket med möjlighet lära sig Canvas grunder online – i Zoom eller i egen takt i vår självstudiekurs. Det finns också möjlighet att vi kommer ut och ger dessa utbildningar på plats.

Nytt för terminen är att vi ger möjlighet att komma på Canvas drop-in för att kunna få råd kring kursstruktur eller att ställa frågor om funktionalitet i Canvas. På plats har vi pedagoger och lärare med erfarenhet av kursgivning i Canvas 

För dig som vill passa på att också arbeta med designen av ditt kursupplägg inför övergången till Canvas ger vi heldagsworkshopen Planera och bygg  din kurs i Canvas i samarbete med AHU.

Våra workshops presenteras i vårt kalendarium vår resurssida i Canvas – du hittar denna här: https://canvas.education.lu.se/courses/1320

Om ni ha frågor så välkomna att kontakta er fakultetskoordinator eller oss på canvas@education.lu.se

 


Adminutbildningar i Canvas


Det administrativa verktyget i Canvas – genomgång

Resurser och information om anmälan till genomgångar av kursadministration finns samlat i Canvas! Registrera dig här för att få tillgång till kursytan Administrativ yta Lunds Universitet.